Hatlapos
hozzávalók / 5 adag
10 dkg vaj
20 dkg finomliszt
2 ek víz
20 db ropi
5 dkg étcsokoládé
2 ek színes cukorka
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: hőlégkeveréses
15 dkg finomliszt
1 tk sütőpor
2 ek cukrozatlan kakaópor
25 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csipet só
3 db tojás
1 dl olívaolaj (narancsos)
350 g meggy (rumos, ebből 18 dkg meggy és 1/2 dl rumos lé)
5 dkg dió (durvára vágott)
5 dkg mandula
sütési hőfok: 170°C
sütési mód: alul-felül sütés
tepsi mérete: 20x30 cm
500 ml gyümölcsjoghurt (epres)
200 ml hulala
250 g eper
1 csomag zselatinfix
5 dkg marcipán
1 ek színes cukorka